Sportiškiausia 2013-2014 m.m. mokykla

2014-12-23

Gruodžio 17 d. Švietimo ir mokslo ministerijoje apdovanoti Lietuvos sportiškiausių mokyklų ir geriausių Lietuvos kūno kultūros mokytojų konkursų nugalėtojai.

Šiais metais tryliktą kartą rengiamame sportiškiausių Lietuvos mokyklų konkurse dalyvavo 67 šalies mokyklos, iš kurių apdovanotos penkiolika: 5 vidurinės mokyklos ar gimnazijos, 5 pagrindinės mokyklos ar progimnazijos bei 5 pradinės mokyklos ar mokyklos-darželiai. Vertinant sportinę mokyklų veiklą buvo atsižvelgiama į kūno kultūros pamokų, sportuojančių mokinių, sporto varžybų ir renginių skaičių, papildomo ugdymo valandų skyrimą kūno kultūrai, olimpinio ir kilnaus elgesio sporte idėjų populiarinimą, mokyklos sporto bazę, inventorių ir k. t.

Pradinių mokyklų ir mokyklų-darželių grupėje Baisogalos mokykla – darželis užėmė pirmąją vietą ir buvo apdovanota diplomu, taure bei piniginiu prizu. Mokytojos Dalia Česonienė, Daiva Volskytė ir Elena Kalvaitienė buvo apdovanotos padėkos raštais už sportinės veiklos organizavimą ir sporto populiarinimą mokyklos bendruomenėje.

Mokykla-darželis ketvirtus metus iš eilės yra šio konkurso prizininkė ar nugalėtoja. Visa mokyklos-darželio bendruomenė dirba ne dėl apdovanojimų ar prizų, bet smagu, kad jau daug metų profesionaliai ir nuosekliai atliekamas darbas yra pastebimas ir įvertinamas. O labiausiai džiugu, kad mūsų vaikai auga sveikesni ir stipresni, kad jų akyse dega noras sportuoti, aktyviai ir sveikai leisti laisvalaikį.

 

Baisogalos mokyklos – darželio informacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>