Projektas ir šventė kartu

2015-05-05

Baisogalos mokyklos – darželio Pakiršinio skyriuje ikimokyklinės grupės vaikai, kartu su tėveliais vykdė projektą „Antras gyvenimas“ . Projekto tikslas – prikelti antram gyvenimui jau panaudotas buitines atliekas, parodyti savo sumanumą ir kūrybiškumą. Grupės tėveliai gana aktyviai įsitraukė į veiklą ir pagamino įvairiausių darbelių iš buitinių atliekų. Stalas pražydo gėlėmis, vynuogių kekėmis, atsirado vazų, gėlėms pamerkti, pagaminta daug žaislų, karolių, dekoracijų. Mamos papuošė mergaites nuostabiomis suknelėmis ir skrybėlaitėmis.

Ta pačia proga susirinkusias mamas vaikai pasveikino su artėjančia mamyčių diena. Joms skyrė eiles, daineles ir lietuvių liaudies žaidimus. Ikimokyklinės grupės ugdytinei Klaudijai Noruišytei buvo įteiktas diplomas už dalyvavimą rajono ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių vaikų dailės darbų konkurse „Rieda, rieda margutis“. Ji pelnė nominaciją už įvairių technikų panaudojimą (grupės auklėtoja Genovaitė Daugelavičienė). Padėkos raštai įteikti ir ugdytiniams, dalyvavusiems respublikiniame vaikų piešinių konkurse „Lietuvos paukščiai 2015“.

Direktorės pavaduotoja ugdymui

Gintarė Pužauskienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>