Rugsėjo pirmąją dar kartą kalbėjome apie saugų eismą

2015-09-22

Jau ketvirtus metus Baisogalos bendruomenė įsilieja į Rugsėjo pirmosios šurmulį Baisogalos mokykloje – darželyje. Tai tinkama diena priminti ir mažiesiems, ir jų tėveliams saugaus eismo taisykles, atšvaitų segėjimo būtinumą, nes, prasidėjus mokslo metams, gatvėse ir keliuose suaktyvėja transporto priemonių eismas, pasipila būriai mokyklinio amžiaus vaikų. Vėl reikia priminti įlipimo ir išlipimo, važiavimo mokykliniais autobusais taisykles, nes beveik pusė įstaigą lankančių mokinių yra pavėžėjami.

   Baisogalos bendruomenė aktyviai įsijungė į projektą ,,Eismo saugumas bendruomenėse“, kurį organizuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos, partneriai Šiaulių regiono keliai ir vykdytojai Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga.

   Mes džiaugiamės, kad, dalyvaudami projekte, organizuodami saugaus eismo renginius turime daug ištikimų partnerių, kurie supranta prevencinio darbo svarbą.

   Vieni tokių partnerių, Baisogalos mokykla-darželis. Šios įstaigos bendruomenė ne tik aktyviai dalyvauja Baisogalos bendruomenės organizuojamuose renginiuose, bet ir savo puikiose šventinėse programose propaguoja saugų eismą .

   Esame dėkingi mokyklos-darželio direktorei Vitai Poškienei, pavaduotojai ugdymui Gražinai Areliūnienei ir visam pedagogų kolektyvui už bendradarbiavimą, vykdant saugaus eismo prevenciją Baisogaloje.

 

 

Vilija Kaščionienė Baisogalos bendruomenės pirmininko pavaduotoja, atsakinga už saugaus eismo projekto įgyvendinimą.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>