Auksinis baisogaliečių finalas

2016-02-10

Vasario 5 d. Baisogalos mokyklos – darželio jaunųjų sportininkų komanda vyko į Kėdainių rajono Šėtos gimnaziją į Lietuvos mokyklų žaidynių finalines kvadrato varžybas.

Susirinkus visoms keturioms komandoms, po gražaus dalyvių pasveikinimo prasidėjo įtemptos kovos. Burtai lėmė, kad pirmasis susitikimas vyko tarp Baisogalos ir aikštės šeimininkų – Šėtos pradinukų. Nepaisant didelio šėtiškių sirgalių palaikymo ir startinio jaudulio, baisogaliečiai įveikė šeimininkus 2 : 0. Tokiu pat rezultatu mūsų komanda nugalėjo ir Varėnos rajono Vinco Krėvės gimnazijos bei Šilutės rajono Katyčių pagrindinės mokyklos komandas. Niekam nekilo nė menkiausios abejonės, kad stipriausieji Lietuvoje – Baisogalos mokyklos darželio pradinukai.

Jaunieji sportininkai neslėpė džiaugsmo gavę nugalėtojų taurę bei pasidabinę aukso medaliais. Tai ne pirmas ir, tikimės, ne paskutinis baisogaliečių auksinis finalas.

Mokyklos-darželio rytinėje sueigoje sportininkai įteikę direktorei Vitai Poškienei taurę ir diplomą, išdidžiai laikė Lietuvos ir Baisogalos vėliavas. Kaip visada, Lietuvos čempionus sveikino Baisogalos seniūnas Romas Kalvaitis ir mokyklos – darželio bendruomenė. Sportininkai jaunesniems savo draugams padovanojo kamuolius, su kuriais jie treniravosi prieš visas varžybas.

Mokyklos – darželio bendruomenė džiaugiasi ir didžiuojasi ugdytinių laimėjimais. Dėkoja mokytojai , pagrindinei trenerei Nilutei Jasaitienei už nuoseklų kasdieninį darbą, ruošiant jaunuosius čempionus.

 

Pradinių klasių mokytoja Zita Bliznikienė

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>