Šventė „Papuoškime žemę žiedais“

2016-03-18

Žemės dienai buvo pasirinktas laikas–kai šviesa susilygina su tamsa, kai žmonės apdovanojami diena ir naktimi po lygiai.

Baisogalos mokyklos–darželio mažieji ugdytiniai smagiai paminėjo pasaulinę žemės dieną. Auklėtoja Roma Čepaitienė, žemės gaublio vaidmenyje sukūrė šiltą, linksmą nuotaiką.. Į šventę, nešini savo pačių pagamintais atributais-saulutėm, vabalėlais, lašeliais, susirinko visų grupių vaikai ir auklėtojos. Sugužėję  prie didelio medžio, pasigirdus akordeono akordams, dainavo daineles, deklamavo eilėraščius, šoko ir žaidė.

Auklėtoja Roma priminė elgesio gamtoje taisykles, ragino paprastais darbais prisidėti savo aplinkos tvarkymo ir saugojimo. Tą galime atlikti kiekvienas savo kieme, namuose, darbo vietoje,. rūpintis žemės saugojimu privalome mes visi. Vaikai pažadėjo prisidėti mažais, bet gerais darbais tausojant žemę.

 

 

Baisogalos mokyklos-darželio informacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>