Akcija „Apibėk mokyklą“

2016-10-10

Rugsėjo 19-osios, pirmadienio, rytą visi mokiniai ir darželinukai, lydimi mokytojų ir auklėtojų, susirinko mokyklos- darželio kieme. Juos pasitiko įstaigos simbolis Buratinas. Kartu su juo vaikai linksmai pasimankštino.

Buratinas supažindino dalyvius su akcijos ,,Apibėk mokyklą“ tikslais ir taisyklėmis. Buvo sutarta, kas draugiški bėgimai vyks kasdien dvi savaites per numatytas pertraukas—trečiokai ir ketvirtokai sportuos po trečios, o pirmokai ir antrokai bėgs (eis) po ketvirtos pamokos. Darželinukai apeis (apibėgs) mokyklą savo pasivaikščiojimų metu.

Klasės rikiavosi prie staro linijos. Kiekvienas vaikas gavo ,,draugystės apyrankę“. Jas per darbelių pamokas pagamino ir visiems mokiniams dovanojo 3 a ir 4 klasės mokiniai. Visi bėgimo dalyviai skubėjo parodyti savo gebėjimus—greitai ir draugiškai įveikti trasą.

Apibėgę mokyklą,vaikai su gera nuotaika  skirstėsi į klases. Visi džiaugėsi galimybe turiningai leisti pertraukų laiką sportuojant lauke ir tokiu būdu stiprinti savo sveikatą bei puoselėti draugiškumą.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>