POPIETĖ ,, LIETUVOS GIMTADIENIS“

2017-02-17

 

Baisogalos mokyklos-darželio 2a klasės mokiniai gavo iš Lietuvaitės laišką, kviečiantį į renginį, skirtą Vasario 16d. paminėti. Antrokai, pasitarę su mokytoja Edita, įsitraukė į projektinę veiklą ,,VAIKAI GIMTOS ŠALIES“. Dvi savaites mokiniai ruošė programėlę, gamino įvairius darbelius, rinko medžiagą apie Lietuvą ir jos istoriją. Surinkta medžiaga  buvo panaudota vaikų rankomis kuriamai knygelei.

Vasario 10 dieną antrokai dalyvavo Baisogalos bibliotekoje vykusioje popietėje ,, Lietuvos gimtadienis“. Juos pasitiko Lietuvaitė, kuri pasiūlė ateinantį Lietuvos gimtadienį švęsti linksmai. Atsidėkodama už gražią programėlę ir dovanėles, Lietuvaitė paruošė daug užduotėlių vaikams. Visi linksmai ir šauniai atliko užduotis. Renginio pabaigoje antrokai rado paslėptą saldų lobį. Pasirodo, kad didžiuliai lobiai gali slypėti ir knygose. Tik reikia jas skaityti. Visi mokiniai prisiekė, kad skaitys knygas ir iš jų semsis žinių.

Nuoširdus ačiū 2a klasės mokytojai Editai Mickuvienei ir Baisogalos bibliotekos darbuotojoms Alvydai ir Viktorijai.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>