Susitikimas su poete

2017-03-13

Baisogalos mokyklos -darželio Pakiršinio skyriaus priešmokyklinės grupės ir ikimokyklinės grupės vaikai dalyvavo Lietuvos ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų patriotinio eilėraščio  deklamavimo konkurse „Aš Lietuvą nešuosi  širdyje“.  Pedagogių  V. Jasiulienės ir G. Daugelavičienės paruoši vaikai (e. Dambrauskaitė ir O. Skardžius) deklamavo eiles Lietuvai.

Radviliškio „Žvaigždutės“ darželyje šis renginys jau tampa tradicija, nes žavi savo kūrybiškumu, patriotizmu. Įstaigos vaikai labai atsakingai ir kūrybiškai ruošiasi šventei, nes į ją šiemet suvažiavo jaunieji skaitovai net iš Anykščių, Kėdainių rajono. Pakiršinio skyriaus ikimokyklinukai ir priešmokyklinukai taip pat dalyvauja jau antrą kartą. Tai puiki galimybė parodyti savo sugebėjimus, pabendrauti su  vaikų eilėraščių kūrėja Zita Gaižauskaite bei susirasti naujų draugų.

Poetė džiaugėsi gausiu būriu jaunųjų patriotų, įteikė savo asmenines  nominacijas,  viena iš jų teko mūsų priešmokyklinukei  Emilijai Dambrauskaitei. Vaikai grįžo su padėkos raštais, poetės knygelėmis ir saldžiais prizais.

 

Parengė

Pavaduotoja ugdymui Gintarė Pužauskienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>