Mažieji pakiršiniečiai papuošė žemę

2017-03-22

Kovo 20 d. visame pasaulyje minima Žemės diena. Mažieji pakiršiniečiai taip pat prisidėjo prie šios gražios akcijos. Jie su mokytojų, auklėtojų ir tėvelių pagalba gamino žemei gėles. Gėlės pagamintos iš medžiagų atsparių oro pokyčiams,  todėl ilgai džiugins akis, kol gėlynuose sužydės tikrosios gėlės ir žemė pasipuoš įvairiaspalviais žiedais.

1-4 klasių mokiniai ir mokytojos su gėlėmis ir Žemės vėliava keliavo prie   Pakiršinio kaimo bibliotekos, kur juos pasitiko bibliotekos vedėja E. Ryšytė. JI papasakojo vaikams kodėl reikia saugoti ir mylėti žemę. Rankų darbo gėlėmis vaikai papuošė teritoriją prie bibliotekos.

Patys mažiausieji įstaigos ugdytiniai pagražino savo darželio teritoriją. Spalvotomis gėlėmis pražydo mokyklos-darželio rožynas ir kalvelė po gandralyzdžiu, mūsų mokykjos-darželio simboliu.

 

Direktorės pav. ugdymui Gintarė Pužauskienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>