Mūsų sportininkų pergalė

2017-11-23

 

Lapkričio 21d. Baisogalos sporto klube ,,Auridana ”vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Radviliškio rajono kaimo vietovių kvadrato varžybos. Jose dalyvavo Pociūnėlių pagrindinės mokyklos, Šiaulėnų M.Šikšnio gimnazijos, Sidabravo gimnazijos ir Baisogalos mokyklos-darželio pradinių klasių komandos. Varžybas stebėjo mokylos-darželio direktorė, Baisogalos seniūnas ir visi mūsų mokyklos pradinukai, kurie negailėjo plojimų ir palaikymo šūksnių.  Pirmąją vietą iškovojo Baisogalos mokyklos-darželio komanda.

Kaip įprasta, sekančią dieną mokyklos-darželio salėje vyko sueiga, kurioje buvo pagerbta mūsų mokyklos sportininkų komanda, rajono kvadrato varžybose iškovojusi I-ąją vietą. Sueigoje dalyvavo  Radviliškio raj. savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistas  M.Poškus , Baisogalos seniūnas R.Kalvaitis ir Baisogalos bendruomenės pirmininkas A. Radžiūnas. Mokyklos-darželio direktorė V.Poškienė pasveikino nugalėtojus ir palinkėjo sėkmės zoninėse varžybose. M. Poškus įteikė nugalėtojų taurę ir pasidžiaugė  mūsų mokyklos sportininkų pasiekimais ir pergalėmis, kurios lydi jau daugelį metų. Nugalėtojai buvo apdovanoti  diplomais ir saldžiais prizais. Komandos trenerėms D.Volskytei ir E.Mickuvienei visa mokykla skandavo padėkos žodį ,,Ačiū”. Džiugu, kad nuoseklus, kruopštus darbas atneša puikius rezultatus. Tikėkime, kad zoninėse varžybose mokyklos-darželio sportininkus lydės sėkmė.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>