Kalėdiniai stebuklai

2018-01-03

 

    Gruodžio 20d. mūsų mokyklos 3b, 4b ir 2 klasių mokiniai lankėsi ,,Skėmių traktieriuje“ , kur gaspadinių buvo sutikti  su muzika, klausėsi įdomaus pasakojimo apie  traktieriaus paskirtį, jo istoriją.

     Svarbiausia, kad čia mokiniai dalyvavo  edukacinėje pamokoje apie Kūčių valgius , Kalėdų papročius, linksmybes. Visi mokiniai tapo jaunaisiais kepėjais. Kaip smagu buvo miltuotomis nosimis minkyti, kočioti, pjaustyti šližikus, juos kepti. Koks malonumas savo rankutėmis ,,nulipdyti‘‘ Kalėdinį meduolį, jį išpuošti ir prisispaudus ,kaip didžiausią turtą, parsivežti namo. O traktieriaus gaspadinių  išvirta žolelių arbata ir iškeptas pyragas – patys nuostabiausi Kalėdiniai stebuklai.

   Taip visi buvo užsiėmę, kad net nepastebėjo kaip Kalėdų senelis ,įsmukęs pro kaminą ,laimės šulinyje paliko dovanas. Dar vienas Kalėdinis stebuklas.

   Ačiū ,,Skėmių traktieriaus“ gaspadinėms už Kalėdinius stebuklus.

      2 kl. mokytoja N.Jasaitienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>