Mūsų komanda finale!

2014-04-02

Mūsų mokyklos komanda „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose pasiekė finalą!

Lietuvos mokinių olimpinio festivalio kaimo vietovių mokyklų pradinių klasių „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybų pirmasis etapas – rajoninės varžybos –  vyko Baisogalos gimnazijoje vasario 28 d. Čia susitiko keturios komandos: Pociūnėlių pagrindinės, Sidabravo bei Šiaulėnų Marcelino Šikšnio vidurinių mokyklų ir mūsų mokyklos komanda. Baisogalos mokyklos – darželio komanda laimėjo užtikrintai ir pateko į zoninės varžybas. Ši diena mūsų mokyklai buvo įsimintina ne tik pergale estafečių varžybose, bet ir kitu svarbiu sportiniu įvykiu – Baisogalos mokykla – darželis priimta į projektą „Vaikų ir jaunimo olimpinis ugdymas šalies mokyklose“.

Zoninės „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybos vyko kovo 8 d. Raseinių sporto centro salėje. Nugalėję Raseinių ir Kelmės rajonų stipriausias pradinukų komandas, mūsų mokyklos mokiniai užėmė I vietą ir pateko į tolesnį etapą.

Tarpzoninės varžybos vyko kovo 22 d. Šiaulių rajono Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų pagrindinėje mokykloje. Susitiko trys komandos: Plungės rajono Platelių gimnazijos, Radviliškio r. Baisogalos mokyklos – darželio ir varžybų šeimininkų. Po atkaklios kovos pirmąją vietą laimėjo mūsų mokyklos mokinių komanda ir pateko į finalą.

Mokinius varžyboms ruošia mokytojos Dalia Česonienė, Daiva Volskytė ir Elena Kalvaitienė.

Džiaugiamės sportininkų laimėjimais ir linkime sėkmės  finale!

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>