Mokslo metų baigimo šventė

2018-06-01

Baisogalos mokyklos-darželio pradinukai vėl turi galimybę organizuoti renginius Baisogalos kultūros centre.

Mokslo metų baigimo šventės tema „Kelionė laivu“ sukvietė pilną salę žiūrovų ir svečių. Keliaudami po  sveikatos, sporto , Lietuvos  šalis kartu pasidžiaugė šauniųjų sportininkų laimėjimais, mokinių dalyvavimu ir pasiekimais įvairiuose rajoniniuose, respublikiniuose ir tarptautiniuose renginiuose.

Įstaigos direktorė Vita Poškienė įteikė padėkos raštus geriausiems  mokiniams ir pradinio ugdymo programos baigimo pažymėjimus 30-čiai ketvirtokų.

Šventėje skambėjo  nuotaikingos dainos, akį džiugino gražūs ir išradingi dalyvių pasirodymai, trečiokų sveikinimai ir linkėjimai. Visi susirinkusieji buvo sužavėti ketvirtokų valsu.

Dėkojame kultūros centro darbuotojų komandai, visoms mokytojoms, ypatingai D.Volskytei, už puikią mokslo metų baigimo šventę. Sveikiname ketvirtokus ir linkime sėkmės kopiant į mokslo aukštumas gimnazijoje. Visiems – turiningų, linksmų ir saugių vasaros atostogų!

 

Baisogalos mokyklos-darželio infomacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>