Sėkmė intelektualiniame žaidime-konkurse

2019-02-02

 

 

Baisogalos mokyklos – darželio 4a klasės šaunuoliai Viktorija Rušaitė, Jonas Danilevičius, Aronas Šeigis, Emilis Stirbys puikiai pasirodė mokyklos Žiniuko konkurse ir nutarė  sausio 30 d. sudalyvauti Raseinių rajono ir Respublikos Šaltinio vardo bendrojo ugdymo įstaigų pradinių (3-4 kl.) intelektualiniame žaidime – konkurse “Mes – lyderiai”.      

Komandą sudarantys mokiniai  aktyvūs ir judrūs, tačiau kai reikia, būna susikaupę ir rimti. Ketvirtokai visada pilni idėjų, dažnai nenustygsta vietoje, todėl komandos pavadinimas “Spragėsiai”.
                      Konkurse – žaidime dalyvavo 12 komandų. Šeimininkai džiaugėsi tokiu gausiu būriu dalyvių. Mažųjų gudruolių laukė nelengva užduotis – šeši aštuonių klausimų turai įvairiomis temomis. “Spragėsių” komanda, tarpusavyje diskutuodama, atsakė į dauguma klausimų ir užėmė garbingą antrąją vietą. Visos komandos buvo apdovanotos padėkos raštais ir dovanėlėmis, o pirmos – trečios vietos laimėtojai Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos diplomais.

Mokytoja Edita Mickuvienė džiaugiasi savo mokinių komandiniu darbu, parodytomis žiniomis, sumanumu ir linki ateityje išlikti tokiais pačiais žingeidžiais ir aktyviais.