Šv. mišiose – jaunieji giedorėliai

2014-05-05

Baisogalos mokyklos – darželio auklėtiniai kiekvienais metais sveikina savo mamas, skirdami joms pačius gražiausius ir nuoširdžiausius žodžius, savo rankų darbo dovanėles, kurias rengia iš anksto. Kartu su savo mokytojomis rengia šventines pamokas mamoms.

Šiais metais mamos džiaugėsi dar viena gražia dovana. Motinos dieną Baisogalos Švč. Trejybės bažnyčioje šv. mišiose giedojo jaunieji mokyklos „Dainorėliai“, vadovaujami muzikos mokytojos A. Kilienės. Vaikų giesmėmis žavėjosi ne tik vaikų mamos, bet ir visi susirinkusieji į bažnyčią. Pilnutėlėje bažnyčioje, klausantis vaikų giesmelių, ne vienam nuriedėjo džiugi prasmės  ašara.

Vaikų giesmės – bendras klebono T. Janavičiaus, muzikos mokytojos ir mokinių darbas.

Tai nebuvo jaunųjų giedorėlių debiutas. Pirmą kartą jie giedojo mokyklos – darželio 55-ių metų jubiliejui aukojamose mišiose. Klebonas kartu su parapijiečiais tikisi, kad vaikų atliekamos giesmės skambės bažnyčioje dar ne kratą.

Didžiuojamės, kad mokyklos – darželio įvairiapusė intelektualinė, sportinė, meninė veikla duoda gražių darbo vaisių, kurie džiugina ne tik mokyklos bendruomenę, bet ir aplinkinius.

 

Direktorė Vita Poškienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>