Akcija ,,Galiu daugiau, nei tu manai“

2019-05-20

Žinutę ,, Aš galiu daugiau, nei tu manai“ dviračių žygio dalyviai antrą kartą nešė per Europą į Lietuvą 2019 m. gegužės 3 – gegužės 18 dienomis. Tik gerais ketinimais, norais, siekiais ir darbais grįstas 2700 km kelias, kuriuo buvo skleidžiama žinia, kad vaikai ir suaugę žmonės su Dauno sindromu yra asmenybės, norinčios, siekiančios ir galinčios gyventi tarp mūsų ir su mumis.

Pas mus jau ketveri metai mokosi Dainutė, kuri su nekantrumu laukė mūsų mokykloje gegužės 17 dieną  pasirodančių dviračių žygio dalyvių. Prie jos prisijungė visa Baisogalos mokyklos-darželio bendruomenė, sutikusi Tautvydą Piragį, jo dukrelę Kamilę su mama ir baisogalietį Andrių Vasiliauską, įveikusius dviračiais ilgą kelionę iš Anglijos. Kartu dviračiais apvažiavome Komaro dvarą, nuo dvaro vartų su policijos palyda nuvykome iki Baisogalos gimnazijos, kur stebėjome spektaklį ,,Šaldytuvo istorija“.

Nuoširdžiai džiaugiamės, kad dalyvavusieji šioje akcijoje sustiprino savo požiūrį į  žmones su Dauno sindromu, tikėdami jais  taip pat, kaip ir bet kuriais visuomenės nariais. Tikėjimas yra pirmas žingsnis į geresnę ateitį mums visiems.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>