Stovykla ,,Sveikame kūne – sveika siela“

2019-06-19

 

 Nuskambėjus paskutiniam mokslo metų skambučiui, dalis Baisogalos mokyklos-darželio mokinių vėl sugrįžo į mokyklą, kurioje birželio 10-18 d. veikė vaikų vasaros stovykla ,,Sveikame kūne – sveika siela“. Čia laukė susitikimų ir veiklų įvairovė.

Kiekvieną dieną buvo kažkas naujo ir netikėto. Pirmą dieną mokiniai klausė mokyklos VSP specialistės S.Kazincienės, kuri kalbėjo apie higienos įgūdžių svarbą ir išdalino užduočių knygeles apie vasarą tykančius pavojus ir kaip jų išvengti. Vaikai džiaugėsi kelione į Šiaulius, kur žiūrėjo kinofilmą ir žaidė boulingą. Kitomis dienomis mokiniai piešė, žaidė stalo ir judriuosius žaidimus, maudėsi Baisogalos ,,Jūroje“ ir dalyvavo sportinėse pramogose, kuriose buvo kvadrato ir lauko teniso elementų. Mūsų mokyklos Skėmių skyriuje stovyklautojai žiūrėjo pradinukų spektaklį, kurį režisavo mokytoja R. Armonienė.

Paskutinę dieną stovyklautojai aptarė stovyklos veiklą, džiaugėsi turiningai praleistu laiku. Pasilinksminę „Beždžioniukų diskotekoje, apdovanoti dovanėlėmis ir, palinkėję vienas kitam gražios vasaros, išsiskirstė po namus.

Dėkojame visoms mokyklos-darželio mokytojoms, kūrybingai ir originaliai organizavusioms netradicines veiklas vaikų vasaros poilsio stovykloje.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>