Sportininkai olimpinėje dienoje

2014-06-18

Birželio 7 d. Vilniuje Katedros aikštėje vyko Olimpinės dienos renginiai ir moksleivių olimpinio festivalio uždarymo bei komandų nugalėtojų apdovanojimo šventė.

Mūsų mokyklos sportininkų komanda, laimėjusi I vietą „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose, gavo kvietimą atvykti į šią šventę.

Katedros aikštė tą dieną buvo pavirtusi  sporto arena. Buvo uždegta olimpinė ugnis. Sutikome nemažai garsių sportininkų. Stebėjome  gimnasčių pasirodymą, imtynininkų varžybas. Galima buvo ir patiems išbandyti jėgas įvairių sporto šakų rungtyse ir netgi laimėti prizų. Mūsų sportininkai išmėgino rankos taiklumą. Pirmą kartą rankose laikė regbio kamuolį ir mėtė į taikinį. Nelengva buvo taikliai nukreipti kamuoliuką ir teniso rakete, ir golfo lazda.

Šventė baigėsi komandų nugalėtojų apdovanojimu. Kai mūsų rankose atsidūrė nugalėtojų taurė, dar kartą pajutome pergalės džiaugsmą ir nusiteikimą ryžtingai  siekti pergalių ir kitais mokslo metais.

Po šventės dar užkopėme į Gedimino pilies bokštą, pramogavome Sereikiškių ir Belmonto parkuose. Aktyviai, sportiškai praleidome dieną ir išsiskirstėme atostogauti. Geros visiems vasaros!

Mokytoja Daiva Volskytė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>