Sueiga

2020-03-04

 

Kovo 3 d. mokyklos – darželio pradinukai susirinko į sueigą, kurioje pasidžiaugėme sunkiai iškovota mūsų šauniosios sportininkų komandos bronzos taure Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių tarpe kvadrato finalinėse varžybose ir rajono ,,Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose laimėta pirmąja vieta. Su pasididžiavimu, laime švytinčiomis akimis, vilkini sportine apranga, oriai į salę įžengė sportininkų komanda. Šauniuosius prizininkus ir jų treneres mokyt. N.Jasaitienę ir mokyt. Z. Bliznikienę pasveikino su sportinėmis pergalėmis buvusi mokyklos-darželio direktorė V. Fessler. Baisogalos miestelio seniūnė R.Masiulienė pasidžiaugė sportininkų pasiekimais ir įteikė diplomus, pasirašytus Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentės D. Gudzinevičiūtės ir Švietimo, mokslo ir sporto ministro A. Monkevičiaus. Taip pat sportininkams buvo įteikti Radviliškio r. ŠSP centro diplomai rajono,, Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose užėmusiems I-ąją vietą. LRS narys A. Gaidžiūnas pasidžiaugė jaunųjų sportininkų pasiekimais ir apdovanojo nugalėtojus saldžiomis dovanėlėmis.  

Sueigoje padėkos raštais buvo apdovanoti pirmokų komandos nariai (E. Mickuvienė), dalyvavę rajono pirmų klasių protų mūšyje ,,100 dienų mokyklos takeliu“ ir užėmę II-ąją vietą. Panevėžio r. Karsakiškio pagrindinės mokyklos padėkas už dalyvavimą respublikinėje ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų parodoje ,,Miško gyvūnai žiemą“ gavo priešmokyklinės grupės ugdytiniai (aukl. E. Tautkuvienė ir V. Simonavičienė).

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>