Akcija ,,Stiprinam imunitetą žiema- česnakas mūsų draugas“ Baisogalos mokykloje darželyje

2021-03-02

Vaikai suprato, kad norint užaugti sveikiems ir stipriems reikia sveikai maitintis, būti aktyviems, fiziškai daug judėti, sportuoti. Akcijos paskutinę dieną visi buvo apdovanoti po mažą indelį medaus.

                                                               VSS Sigita Kazincienė

Baisogalos mokykloje darželyje vasario paskutinę savaitę vyko akcija ,,Stiprinu imunitetą žiemą- česnakas mūsų draugas“. Visą savaitę su vaikučiais kalbėjomės kaip elgtis, kad būtume sveiki ir mažiau sirgtume. Diskutavome įvairiomis temomis apie sveikatą, sveiką gyvenimo būdą, vitaminus ir jų naudą, arbatą, medų. Pagrindinį dėmesį akcijos metu skyrėme česnakui. Išsiaiškinome, kad česnakas žinomas kaip vienas iš seniausių vaistinių augalų, plačiai pripažintas kaip sveikatą gerinantis produktas, kuris padeda įveikti daugybę sveikatai kenksmingų mikroorganizmų, kurie sukelia infekcijas, tokias kaip gripas, peršalimas ir kitas. Česnakas taip pat gerina bendrą savijautą, stiprina imuninę sistemą, gerina kvėpavimo sistemos veiklą. Akcijos metu visose grupėse vaikučiai tepėsi sumuštinukus su česnaku ir visi juos ragavo.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>