Projektas „šimtas dienų – kai pirmokas esu“

2015-02-09

Vasario šeštą dieną mokykloje – darželyje vyko įdomaus 1a klasės projekto „Šimtas dienų – kaip pirmokas esu“ pristatymo šventė. Klasės mokytoja D.Volskytė į projektą įtraukė ir mokinių tėvelius. Šimtas dienų mokykloje – gražus skaičius, todėl pirmokų šeimynoms užduotis buvo paruošti kūrybinių darbų su skaičiumi šimtas. Nei tėveliams , nei vaikams išmonės netrūko – darbai originalūs, netradiciniai. Širdis su šimtu širdelių, akvariumas su šimtu žuvyčių,  medis su šimtu saldainių, jūra su šimtu laivelių, šimtas laiškelių, šimtas iškeptų grybukų…… ir dar daug įdomių darbų papuošė šventiškai paruoštą salę.

Įdomios užduotys mokiniams ir tėveliams , dainos , žaidimai, šventinis tortas ir šiltas bendravimas jungė šventės dalyvius. Mokytoja visus apdovanojo,  džiaugėsi mokinių ir jų tėvelių išradingumu, dėkojo už aktyvų dalyvavimą ir pagalbą.

Puiku, kad kūrybiniais darbeliais gali pasigrožėti visa mokyklos- darželio bendruomenė, nes juos pirmokai skiria svarbiai tėvynės šventei – Vasario -16-ąjai.