Kvadrato varžybos

2019-03-05

  

 

Kovo 1 d. Rokiškio r. Juodupės gimnazijoje  vyko Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų kvadrato (gim. 2008 m ir jaunesnių) finalinės varžybos. Po labai sunkios ir įnirtingos kovos Baisogalos mokyklos – darželio komanda iškovojo II-ąją vietą, nugalėjusi  Šakių r. Griškabūdžio gimnazijos pradinukus ir Vilkaviškio r. Pilviškių „Santakos” gimnazijos pradinukų komandą. Pirmoji vieta atiteko šeimininkams Juodupės gimnazijos pradinukams. Komandos – nugalėtojos buvo apdovanotos taurėmis, medaliais, marškinėliais, kamuoliais, rėmėjų dovanomis. Geriausiu baisogaliečių komandos žaidėju išrinktas Karolis Žalnieravičius., kuris apdovanotas Geriausio komandos žaidėjo taure.

Sveikiname šauniuosius sportininkus ir jų treneres mokyt. N.Jasaitienę ir mokyt. E.Mickuvienę už ištvermingumą, kantrybę ir didžiulį darbą.

Kovo 4d. mokyklos – darželio pradinukai susirinko į sueigą, kurioje pasidžiaugėme sunkiai iškovota mūsų šauniosios sportininkų komandos sidabro taure Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių tarpe kvadrato finalinėse varžybose. Su pasididžiavimu, laime švytinčiomis akimis, vilkini sportine apranga, oriai  į salę įžengė sportininkų komanda. Šauniuosius prizininkus ir jų treneres mokyt. N.Jasaitienę ir mokyt. E.Mickuvienę pasveikino su  II-osios vietos pergale mokyklos-darželio direktorė, o Baisogalos miestelio seniūnė R.Masiulienė įteikė sportininkams diplomus, pasirašytus Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentės D.Gudzinevičiūtės ir Švietimo, mokslo ir sporto ministro A. Monkevičiaus.

Sueigoje padėkos raštais buvo apdovanoti pirmokų komandos nariai (mokyt. D.Volskytė), dalyvavę  rajono pirmų klasių protų mūšyje ,,100 dienų mokyklos takeliu“ ir užėmę  II-ąją vietą.

                      Baisogalos Mokyklos-darželio bendruomenė didžiuojasi mokinių pasiekimais ir dėkoja juos paruošusioms mokytojoms.

Baisogalos mokyklos-darželio informacija