Susitikimas su knygos autorėmis

2022-04-29

 

Tęsiant projekto ,,SKAITYMO SKATINIMAS VAIZDU IR ŽODŽIU“ įgyvendinimą

balandžio 28 dieną Baisogalos mokykloje – darželyje vyko susitikimas su komiksų knygos ,,Sibiro haiku“  rašytoja Jurga Vile ir iliustratore Lina Itagaki. Mokiniai su didžiuliu susidomėjimu klausėsi rašytojos pasakojimo apie knygos atsiradimą istorijos, kurioje atskleidžiamas ne vieno Algiuko likimas. Tokių skaudžių šeimos istorijų apie išgyvenimą tremtyje slepia širdyje dauguma lietuvių. Neužrašytos ar nenupieštos jos grimzta užmarštin.

                      Antroje susitikimo dalyje mokiniai dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėlėse ..S.O.S. utėlės ir kiti Sibiro baubai“, kūrybiškai ir emocingai atlikdami darbelį, vaizduojantį Sibiro baubus.

Šį prasmingą projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Radviliškio rajono savivaldybė. Dėkojame Baisogalos bibliotekos darbuotojoms Alvydai ir Viktorijai už dar vieną bendrystę.

 

Baisogalos mokyklos – darželio informacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>