Eglutės įžiebimo šventė

2022-12-14

Gruodžio 13-osios rytą Baisogalos mokyklos-darželio kieme susirinko visi bendruomenės nariai į Eglutės įžiebimo ir „SALDUMYNO MIESTO “  atidarymo šventę. Tai ženklas, kad Kalėdos jau čia pat. Mokyklos direktorė Aušra Krugelienė susirinkusius mokinius, mokytojus, svečius ir tėvelius pasveikino su artėjančiomis šventėmis, palinkėjo, kad dosnus Kalėdų senelis aplankytų visas šeimas, padėkojo visiems prisidėjusiems prie mokyklos papuošimo. Gražius palinkėjimus perdavė Baisogalos seniūnė Renata Masiulienė ir BKC direktorė Erika Liukienė. Po ypatingo vaikų skandavimo, eglutė suspindo įvairiaspalvėmis lemputėmis. Nušvito ir papuošta KAKAVINĖ, kurioje  vaišinomės gardžia kakava. Garsūs ugdytinių plojimai ir atliekama daina kvietė pasidžiaugti artėjančiomis kvapniomis Kalėdomis. Šventę užbaigė nuostabaus grožio fejerverkai.

Kviečiame visus aplankyti mūsų „SALDUMYNŲ MIESTĄ “, pasigrožėti tėvelių ir darbuotojų kurtomis dekoracijomis, pasidžiaugti saldžia žiemos pasaka.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>