Pirmokų šimtadienis

2023-02-11

Laiko ratas nesustodamas sukasi… Rodos taip neseniai pirmokams nuskambėjo pirmasis rugsėjo skambutis, o štai ir šimtadienis. Džiugu, kad per šį laikotarpį vaikai sėkmingai adaptavosi, susipažino su mokyklos veikla, susirado naujų draugų, daug išmoko.

Vasario 9 dieną šventiškai nusiteikę pirmokai su tėveliais susirinko į mokyklos salę, papuoštą balionais ir kūrybiniais šeimų darbais, susijusiais su skaičiumi 100 arba atliktais panaudojant šimtą detalių. Šventę pradėjo „zuikiai“,  įsteigę savo mokyklą. Skambutis pakvietė į šventines pamokas, kuriose vaikų ir tėvelių komandos atliko įvairias užduotis, dainavo, šoko, žaidė žaidimus. Šventę vainikavo ŠIMTADIENIO pažymėjimai, vardiniai skirtukai ir siurprizas-kelionė į „Rūtos“ šokolado muziejų ir kinofilmą.

Visi dalyvavusieji šventėje patyrė gerų įspūdžių ir teigiamų emocijų. Džiugu, kad per 100 dienų mokytojoms Daivai Volskytei ir Renatai Armonienei pavyko įtraukti į mokyklos bendruomenės veiklą tiek pirmokėlius, tiek jų tėvelius.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>