Sveikiname konkurso laureatę Emiliją!

2023-05-07

Baigėsi 2022-2023 mokslo metų Šiaulių vyskupijos Katechetikos centro organizuotas mokinių konkursas ,,Šiaulių vyskupijos Bažnyčių šventieji globėjai“, kuriame 1- 4 klasių mokiniai – dalyviai turėjo nelengvą užduotį – sukurti bažnyčios šventojo globėjo vitražinio paveikslo modelį ir/ar jį įgyvendinti.

Konkursui pateiktas 131 vitražas. Komisija atrinko 35 darbus, kurie eksponuojami Šiaulių pastoraciniame centre, o jų autoriai pripažinti laureatais.

Projektus šiam konkursui kūrė Baisogalos mokyklos-darželio mokiniai. Smagu, kad sėkmė nusišypsojo 3kl. mokinei Emilijai Žikaraitei, kuri buvo pakviesta į laureatų apdovanojimo šventę.

 Ačiū tariame konkurso ir iškilmingo apdovanojimo renginio organizatoriams Šiaulių vyskupui Eugenijui Bartuliui ir Šiaulių vyskupijos Katechetikos centro vadovei  Danutei Kratukienei.

Džiaugiamės savo mokinių noru kurti ir kūrybiniais pasiekimais. Emilijai linkime neužmigti ant laurų, o ir ateityje džiuginti visus savo kūryba ir garsinti savo mokyką.

Tikybos mokytoja Giedrė Nakutienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>