„Šok į tėvų klumpes 2023“

2023-06-01

Baisogalos mokykla-darželis prisijungė prie Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro nacionalinės profesinio veiklinimo iniciatyvos „Šok į tėvų klumpes 2023“, kurios tikslas yra suteikti mokiniams profesinio veiklinimo paslaugas, ugdyti mokinių karjeros kompetencijas, įtraukiant į šį procesą mokinių tėvus/globėjus, supažindinant su artimųjų profesijomis ir fizinėmis darbo vietomis. Už ypatingą dieną, galimybę iš taip arti susipažinti su įvairių profesijų atstovais, jų darbo specifika dėkojame organizatorei, karjeros specialistei Redai Bubliauskienei. Dėkojame į mūsų renginį atvykusiems: VŠĮ Radviliškio rajono Greitosios pagalbos medicinos centrui ir Baisogalos komandai, Radviliškio r. savivaldybės priešgaisrinės saugos tarnybai ir Baisogalos ugniagesių komandai, Aurimo Gaidžiūno įmonei ,,Auridana“, įmonės savininkui Algirdui Kasperavičiui, visažistei Olgai Každailienei. Atskira padėka atvykusiai iš Panevėžio šunų mylėtojų klubo „Lunaris“ agility komandai „Džiugas“  už išsamų kinologų profesijos pristatymą, daug vaikų emocijų sulaukusį šunų pasirodymą.

  Antrokai šiandien mokėsi

                      O klasėse vyko veiklos profesijų tema. Pirmokėliai piešė ir pristatinėjo savo svajonių profesijas. Žiūrėjo filmukus apie jas.  Antrokai domėjosi grožio paslaptimis su visažiste Olga Každailiene. Ji aprodė naudojamas makiažo priemones, pamokė mergaites lengvo makiažo ir kaip susitvarkyti plaukus šventei. Ši profesija sudomino ir berniukus.  Veiklų, įspūdžių ir geros nuotaikos šiandien buvo gausu.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>