Gražiausi žodžiai tėčiui

2023-06-09

Norėdami išgirsti, spauskite čia

Baisogalos mokykloje-darželyje nuo gegužės 14 d. iki birželio 4d. vyko tęstinė virtuali tarptautinė ikimokyklinių ir priešmokyklinių ugdymo įstaigų kūrybinių darbų paroda „Gražiausi žodžiai Tėčiui“.  Parodos tikslas – ugdyti skirtingų gebėjimų vaikų kūrybiškumą, puoselėti meilę artimui, dalyvaujant kūrybinėje veikloje. Laisvai pasirinktomis priemonėmis dekoruoti marškinėlius tėčiui ant jų užrašant pasirinktus būdvardžius: ŠAUNUS, STIPRUS, GRAŽUS…

Sulaukėme daug originalių darbų iš 36 Lietuvos ikimokyklinių  įstaigų. Mažuosius ugdytinius parodai ruošė 64 ikimokyklinių ir priešmokyklinių įstaigų pedagogai.  Džiaugiamės ir tarptautinių projektų partnerių iš Portugalijos bei Turkijos  aktyviu dalyvavimu. 

                           Jau treti metai kūrybinių darbų gausa ir originalumas stebina renginio organizatorius.

Būdvardžiai  skirti tėčiams tikimės nustebino ir pamalonino juos, o vaikams praplėtė žodyną. Vaikų  tėčiai ne tik stiprūs, rūpestingi, bet ir muzikalūs, išradingi, stilingi … Ačiū parodoje dalyvavusiems pedagogams ir vaikams  – jūs kūrybingi, išradingi ir darbštūs.

Parodos organizatorės ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogės: R. Briedelienė, E. Tautkuvienė,  logopedė L. Krūgelienė, soc. pedagogė R. Bašinskaitė, koordinatorė – direktorė A.Krugelienė  dėkoja parodoje dalyvavusiems pedagogams ir vaikams  – jūs kūrybingi, išradingi ir darbštūs.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>