„Svečiuose pas kaimynus“

2023-06-20

Birželio 9–16 dienomis Baisogalos mokykloje-darželyje buvo vykdoma vaikų socializacijos ir poilsio programa “Svečiuose pas kaimynus”.

Šių metų stovyklos tikslas – stovyklautojus supažindinti su Grinkiškio, Šeduvos bei Pakiršinio miesteliais, jų mokyklomis ir užmegzti naujas draugystes su kaimyninių stovyklų mokiniais.

Patys vykome į svečius ir sulaukėme stovyklautojų savo mokykloje. Prisistatėme, bendravome, žaidėme, klausėmės įdomių legendų, dalinomės patirtimis, mokėmės būti drąsūs ir daug sportavome. 

                      Netrūko gerų emocijų, šypsenų, draugiškų rungtynių ir asmeninių pergalių. Kiekviena stovyklos diena stovyklautojams dovanojo nepamirštamus įspūdžius, geras emocijas bei naujas patirtis.

Stovyklą užbaigėme ekskursija į didžiausią Europos šalyse vaikų pramogų centrą esantį Kaune.

Skrydis erdvėlaiviu į kosmosą, greitosios pagalbos ekipažo iššūkiai, kliūčių ruožas virš degančios ugnikalnio lavos, čiuožimas vaivorykšte, detektyvinių situacijų narpliojimas ir daug kitų įdomių veiklų išbandėme ir linksmai iškeliavome į vasarą.

Socialinė pedagogė Raimonda Bašinskaitė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>