Rugsėjo 1-oji -Mokslo ir Žinių diena

2023-09-03

Vasarėlė, kaip ir dera, užleido vietą auksiniam rudeniui, o jis kasmet prasideda ypatinga švente –  Mokslo ir Žinių diena.

Baisogalos mokyklos-darželio bendruomenė šventę pradėjo „Mokslo burbulų šalyje“. Išdaigininkas Buratinas, pavirtęs burbulu, linksmino šventės dalyvius bei krėtė linksmas išdaigas. Į  mokyklos-darželio kiemą susirinkusius mokinius, jų tėvelius, mokytojus sveikino ir pažinimo keliu eiti bei bendradarbiauti kvietė mokyklos direktorė Aušra Krugelienė, Radviliškio rajono savivaldybės Tarybos narys ir nuolatinis mokyklos rėmėjas Aurimas Gaidžiūnas,  Baisogalos seniūnė Renata Masiulienė, Baisogalos bendruomenės pirmininkas Kazimieras Danilevičius, Baisogalos parapijos klebonas Arūnas Urbelis, VšĮ „Saugi pradžia“ atstovė Ilona Jankuvienė.

Ypatinga ši diena mokyklos bendruomenės nariams, naujai atvykusiems mokiniams, o ypač pirmokėliams, kurie tik pradeda kelionę į mokslo ir žinių šalį su mokytoja Edita Mickuviene. Visiems pirmokams įteiktos Radviliškio rajono savivaldybės dovanos ir mero K. Račkauskio sveikinimo atvirukas. Sveikinimo žodį tarė ir Baisogalos gimnazijos abiturientai (klasės vadovė E. Sadauskienė), palydėję pirmokėlius į šventę ir pirmąją pamoką.

Linkime visiems „Mokslo burbulų šalyje“ patirti pažinimo džiaugsmą, o per mokslo metus dar labiau sutvirtėti ir pasisemti naudingos patirties!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>