Plaukiu už Lietuvą

2024-03-12

Kovo 8 diena Baisogalos mokykloje-darželyje gausi pavasariniais renginiais.

Nuo ankstyvo ryto prasidėjo pradinių klasių mokinių plaukimo varžybos „PLAUKIU UŽ LIETUVĄ“, kuriose dalyviai varžėsi plaukdami nugara ir krūtine.            Mokyklos sporto salėje buvo apdovanoti atskirų klasių nugalėtojai. Dėkojame plaukimo varžybų organizatoriams D. Kiliui ir mokytojai D. Volskytei.

                      Mažieji ikimokyklinukai ir priešmokyklinių grupių ugdytiniai dalyvavo akcijoje „Bėgu Lietuvai“, o viena priešmokyklinė grupė išbandė jėgas plaukdami. Ačiū grupių auklėtojoms už šaunias akcijas ir sportiškus vaikučius.

                      Mūsų ugdytiniai ne tik sportiški, bet dar ir mėgstantys tyrinėti. 2a klasės mokiniai su mokytoja D. Volskyte, dalyvavo  tarptautiniame STEAM konkurse-parodoje „Kristalų pasaka“, kurioje pelnė III vietą.

                      Trečiokas Vėjas Matas Vaškas Respublikiniame 1-8 klasių mokinių skaitmeninių piešinių konkurse “Skaitmeninė higiena” užėmė  III vietą. Mokinį parengė soc. pedagogė R. Bašinskaitė.

                       Baisogalos mokyklos-darželio ugdytiniai sveikina Lietuvą su gražia švente.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>