Abėcėlės šventė

2015-05-14

Gegužės 13 dieną mūsų mokykloje vyko 1b klasės mokinių Abėcėlės šventė, kurią stebėjo tėveliai, vyresnieji draugai ir mokytojos.

Pirmoje šventės dalyje pirmokėliai vaidino spektaklyje ,,Vilkas ir septyni ožiukai“. Žiūrovai patyrė daug gerų emocijų, žiūrėdami kaip nuoširdžiai atliko vaidmenis jaunieji artistai.

Antroje šventės dalyje vaikučiai pasidžiaugė, kad jau pažįsta visas raides, gali skaityti, o skaitydami – daug ką sužinoti. Mažieji pirmokėliai deklamavo eilėraščių posmus, šoko, dainavo, grojo dūdelėmis bei kanklėmis. Gražiausios dainos, šokiai eilėraščių posmai buvo skirti brangiausiems žmonėms- mamytėms ir tėveliams. Kiekvienam pirmokui tėveliai padovanojo po knygelę ir palinkėjo toliau semtis žinių ir išminties.

Buvo smagu pamatyti, kaip rugsėjį buvę nedrąsūs pirmokėliai, paaugę ir daug sužinoję, kaip tie šaltinėliai bėga , skuba į mokslo ir žinių pasaulį.

Šventę organizavo klasės mokytoja E. Kalvaitienė, kuriai padėjo mokytojos A. Kilienė ir L.Matutienė.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>