Vaikų saugumas – bendras rūpestis

2015-06-19

Birželio 13-sios ryto gaivinantis lietus buvo tarsi pažadas, kad Baisogalos bendruomenės šventė pavyks ir tradiciškai oro sąlygos nesutrukdys sportuoti, pramogauti ir pagerbti nusipelniusius.

14 val. aistruoliai rinkosi į sporto aikštynus Taikos g. Čia vyko mišrių komandų iki 18 m. krepšinio varžybos 3 x 3 bei mokinių iki 13 metų kvadrato varžybos. Visi varžybų dalyviai buvo apdovanoti specialiomis taurėmis ir saugaus eismo priemonėmis, nes bendruomenė vykdė ketvirtąjį 2015 metų saugaus eismo renginį – simbolinė judrioji palapinė atkeliavo į aikštyną, kur bendruomenės taryba su partneriais – kultūros namais, biblioteka ir mokykla-darželiu – stebėjo, kaip pėstieji ir dviratininkai laikosi eismo dalyvių taisyklių, pravedė saugaus eismo viktoriną ,,Ar pažįsti kelio ženklus?“, pademonstravo ir aptarė mokinių piešinius – kreipinius, skirtus saugaus eismo pažeidimų prevencijai. Renginio organizatoriai priminė saugaus eismo taisykles ir palinkėjo jų laikytis, ypač vykstant vakare pramogauti į parką. Atšvaitai, atšvaitai-žaisliukai, maldelės, kalendoriukai, kuriuos įsteigė projekto organizatoriai – Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos su partneriais – Šiaulių regionų keliais bei vykdytojais – Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga, džiugino visus renginio dalyvius.

Esame dėkingi renginio partneriams ir tikimės tolimesnio bendradarbiavimo rūpinantis mūsų bendruomenės vaikų saugumu.

Vilija Kaščionienė Baisogalos bendruomenės pirmininko pavaduotoja

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>