Solidarumo bėgimas

2015-10-17

Spalio mėnesį Baisogalos mokyklos-darželio Pakiršinio skyriaus bendruomenė jau antrą kartą turėjo galimybę prisijungti prie solidarumo bėgimo. Manome, kad tai taps gražia tradicija ir ateityje galėsime solidžiau prisidėti prie paramos.

Bėgimą organizuoja visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ , kuri jau 2-us metus iš eilės Lietuvoje organizuoja solidarumo bėgimą, skirtą Zambijoje kenčiantiems nuo skurdo vaikams paremti taip pat vaikų dienos centrams.

Bėgimą organizavome labai gražią, saulėtą dieną. Visų nuotaika buvo puiki, pakili. Prieš tai klasėse mokiniai aptarė bėgimo sąlygas, susitarė su savo rėmėjais. Žaidė žaidimus „Geras žodis“, „Nuotaikos“. Mokytojams buvo išdalinti mokytojo gidai ir visa reikalinga projekto atributika – solidarumo bėgimo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ lipdukai. Juos vaikai užsiklijavo ant rūbelių Už kiekvieno vaiko nubėgtą distanciją rėmėjai skyrė pinigėlių. Surinktos lėšos išsiūstos į organizaciją „Gelbėkit vaikus“.

Po bėgimo vaikams įteikti solidarumo diplomai, padėkota kiekvienam rėmėjui.

 

 

Pavaduotoja ugdymui Gintarė Pužauskienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>