Pakiršinyje – „kartų diena“

2015-10-29

Baisogalos mokyklos-darželio Pakiršinio skyrius 2015m. spalio 23 d. įsijungė į sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro inicijuojamą akciją „Kartų diena“. Kadangi priklausoma sveikatą stiprinančių mokyklų tinklui, tai ir mes nusprendėme atverti savo mokyklos duris kartų dialogui tarp vyresnių vietos bendruomenės ir mokinių šeimų narių.

Akcija „Kartų diena“ paskatino suburti skirtingų kartų atstovus ir taip stiprinti mokyklos bendruomenę, didinti šeimos dalyvavimo galimybes. Labai džiaugiamės, kad į renginį atvyko Radviliškio „Bočių“ kolektyvas. Jie subūrė draugėn pačius jauniausius, jaunus ir vyresnio amžiaus žmones. Visi kartu šoko lietuvių liaudies žaidimus, suko ratelius, dalijosi išmintimi ir patarimais. Vaišinosi namine duonele ir sūriu, laiko juostoje išdėliojo kartų nuotraukos ir visi registravosi kartų žurnale.

Šventės pabaigoje buvo apdovanotos gausiaisiais į renginį susirinkusios šeimos. Nugalėtojais tapo Linos ir Gintauto Dambrauskų šeimyna, kuri renginyje atstovavo net 4-ias kartas.

Šventę vedė mokytoja Areta Janušonienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>