Gero kelio, paukšteliai

2015-10-30

Baisogalos mokyklos-darželio priešmokyklinės ir ikimokyklinių grupių auklėtojos visą savaitę kalbėjo su vaikais apie paukščius, išskrendančius į šiltuosius kraštus. Darželinukai mokėsi žaidimų, dainelių, eilėraščių, paukštelių pamėgdžiojimų, kūrė įdomius ir gražius darbelius. Vaikai ir auklėtojos papuošė salę piešiniais ir nukritusiais medžių lapais. Spalio 23 dieną vyko rytmetys „Gero kelio paukšteliai“. Į šventę tėvelius pakvietė ,,Boružėlių‘‘, ,,Drugelių‘‘, Ežiukų‘‘ grupių vaikai. Kiekvienas rankose nešėsi ant medinių kotų nupieštus paukštelių simbolius- gandrus, kregždes, varnėnus. Visi deklamavo eilėraščius, dainavo daineles, šoko kartu su tėveliais, klausėsi paukštelių balsų, iš klevo lapų gandrui sunešė lizdą.

Visus šventės dalyvius lydėjo džiugi nuotaika. Buvo linksma ir smagu atsisveikinti su paukščiais ir palinkėti jiems gero kelio.

Daiva Mirončikienė, Asta Liutkuvienė

Baisogalos mokyklos – darželio auklėtojos

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>