Baisogalos pradinukai pradėjo naują pergalių maratoną

2015-12-09

Baisogalos pradinukams jau kelinti metai iš eilės sekasi visuose renginiuose – ir varžybose, ir konkursuose jie dažniausiai esti pirmaujančių gretose. Smagu, kad ir šiais mokslo metais mokyklos-darželio bendruomenę džiugina ugdytinių laimėjimai. Jaunųjų sportininkų komanda rajono kaimo vietovių bendrojo ugdymo mokyklų kvadrato varžybose iškovojo pirmąją vietą. Gruodžio 12 d. komanda rungtyniaus zoninėse varžybose. Sportininkai džiaugiasi pergale ir dėkoja savo trenerėms Nilutei Jasaitienei, Zitai Bliznikienei, kurios negaili savo laiko treniruotėms.
Gruodžio antra diena buvo sėkminga 2A klasės mokiniams, dalyvavusiems mokinių, mokytojų ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistų konkurse „Sveikuolių sveikuoliai“ rajoniniame etape. Mokinius ruošusi mokytoja Daiva Volskytė patenkinta antrokų žiniomis. Jie įveikė net ketvirtokų komandas. Konkurse sėkmingai pasirodė ir priešmokyklinės ugdymo grupės „Boružėliai“ ugdytiniai. Kartu su auklėtojomis Z.Šimkevičiene, V.Simonavičiene parengę puikų prisistatymą.
Aišku, smagiausia yra žinia atskriejusi iš Vilniaus, iš konkurso „2014-2015m.m. Lietuvos sportiškiausia mokykla“. Baisogalos mokykla-darželis pradinių mokyklų tarpe pripažinta sportiškiausia mokykla Nr.1.
Labai smagu girtis sėkme ir pergalėmis. O kiek sunkaus darbo įdėta į šias pergales – žino tik dirbantys mokytojai.

Direktorės pavaduotoja ugdymui Gražina Areliūnienė.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>