Mes – lyderiai

2016-02-10

Šių metų vasario 4 d. keturios trečiokės- Smiltė Vyšinskytė, Austėja Gotautaitė, Darija Jokubauskaitė ir Andrė Kavaliūnaitė- vyko į Raseinių ,,Šaltinio“ progimnaziją į Lietuvos 3-4 klasių mokinių intelektualų komandinį žaidimą- konkursą ,,Mes – lyderiai“.
Mūsų mokyklos komanda ,,Vis SADA“ pasirodė šauniai. Mergaitės nė per nago juodymą nenusileido labiau patyrusioms ketvirtokų komandoms ir, surinkusios 31 tašką, pasiekė ketvirtą rezultatą iš 11 komandų. Tikros šaunuolės!
Konkurse smagu buvo ne tik pasivaržyti žiniomis, bet ir stebėti Kauno Technologijos universiteto studentų atliekamus įvairius bandymus. Vaikai matė, kaip susidaro žaibas, kokios spalvos neono dujos, kas atsitiktų žmogui, kylančiam į kosmosą be skafandro ir dar daug kitų įdomių dalykų.
Komandos dalyvės namo grįžo su gera nuotaika ir kupinos įspūdžių, žengusios pirmąjį, bet pakankamai tvirtą žingsnį į lyderystę.
Mokytoja Zita Bliznikienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>