Baisogalos pradinukai – Lietuvos čempionai

2016-04-13

Baigėsi Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų estafečių „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybos.

Finalas vyko Baisogalos sporto arenoje „Auridana“ kur  varžėsi stipriausios Lietuvos kaimo mokyklų: Papilio, Mokolų, Ginkūnų Sofijos  ir Vladimiro Zubovų pagrindinių, Kaltinėnų Aleksandro Stulginskio, Rudaminos Ferdinando Ruščico, Akademijos gimnazijų ir Baisogalos mokyklos-darželio komandos.

Finalas pavirto į didžiulę Baisogalos bendruomenės šventę. Susirinko pilna arena sirgalių, svečių ir sveikintojų. Dalyvius pasveikino seimo narys Vytautas Juozapaitis, Radviliškio r. savivaldybės mero pavaduotojas Kazimieras Augulis, Sporto arenos „Auridana” vadovas Aurimas Gaidžiūnas, mokyklos-darželio direktorė Vita Poškienė ir jaunieji šokėjai, vadovaujami vadovės Jūratės Kačiukevičienės.

Mokyklos-darželio jaunieji sportininkai didžiule persvara atsiskyrė nuo savo varžovų ir garbingai iškovojo pirmąją vietą.

Finalo dalyviai negalėjo užlaikyti gerų emocijų, plojimų ir didžiulės nuostabos dėl tokio gero sportininkų pasiruošimo.

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro diplomais, medaliais, taurėmis bei marškinėliais, mokyklos–darželio ir Sporto arenos „Auridana” prizais.  Ketvirtąją vietą užėmusios komandos taip pat buvo apdovanotos diplomais, marškinėliais bei Radviliškio r. savivaldybės įsteigtais paguodos prizais–šakočiais.

Sveikiname ir dėkojame komandos trenerėms N.Jasaitienei , Z.Bliznikienei, puikiems sportininkams: V.Petraičiui, K.Krapikui, A.Daukšai, I.Zaveckui, G.Strielkauskaitei, S.Raudonikytei, U.Salygaitei, V.Sudeikytei, U.Danilevičiūtei, G.Smailiui, E.Grigaliūnui, G.Romančikaitei, D.Maselskiui, D.Bičkaitei.

Dėkojame už bendradarbiavimą Baisogalos gimnazijai, ir aišku, pačiam rūpestingiausiam pagalbininkui A.Gaidžiūnui.

„Smagu, gražu ir prasminga“- pagalvojame kiekvienas. Kokia kaina pasiekti tokie stulbinantys rezultatai?  Komandos trenerės N.Jasaitienė ir Z.Bliznikienė atsakytų, kad tai ne tik sunkus, sistemingus ir nuoseklus darbas, neskaičiuojant nei laiko nei jėgų. Tai didelis pasišventimas ir meilė savo mokiniams.

 

 

Gražina  Areliūnienė direktorės pavaduotoja ugdymui.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>