Rugsėjo1-ąją saugaus eismo renginys Baisogalos mokykloje-darželyje

2016-09-06

Rugsėjo I-ji – diena, kurią tikrai tikslinga kreiptis į kiekvieną eismo dalyvį, o tai reiškia – į visus.

Todėl Baisogalos bendruomenė jau ne pirmi metai Rugsėjo 1-ją vykdo saugaus eismo renginį. Dalyvaudama projekte ,,Eismo saugumas bendruomenėse 2016“ , kurį organizuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos kartu su partneriais ,,Šiaulių regiono keliai“, o vykdo Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga, Baisogalos bendruomenė penktąjį saugaus eismo renginį vykdė kartu su savo ištikimais ir patikimais partneriais: Baisogalos mokykla-darželiu, gimnazija, biblioteka, šaulių kuopa ir policijos darbuotojais.

11 val. iškilmės prasidėjo Baisogalos mokykloje – darželyje. Čia apsilankė ne tik bendruomenės pirmininkas, bet ir saugaus eismo projekto simbolis KATĖ – vyr. bibliotekininkė Viktorija Golcienė.  Buvo padėkota įstaigos vadovams: direktorei Vitai Poškienei, pavaduotojai ugdymui Gražinai Areliūnienei, palinkėta saugių mokslo metų, o pirmokų mokytojai Nilutei Jasaitienei ir paruošiamosios grupės auklėtojoms Zojai Šimkevičienei ir Virginijai Simonavičienei įteiktos eismo dalyvių liemenės.

Paruošiamosios grupės vaikams buvo padalintos saugų eismą propaguojančios liniuotės, primintos saugaus eismo taisyklės.

KATĖ ir bendruomenės pirmininkas su pirmokais susitiko klasėje. KATĖ eilėmis kalbėjo apie saugaus eismo taisykles, diskutavo su mokiniais ir išdalino juostinius atšvaitus, primindama kaip svarbu turėti atšvaitą tamsiu paros metu.

Dėkojame projekto organizatoriams, vykdytojams ir mūsų partneriams – mokyklai – darželiui  už pagalbą propaguojant saugų eismą mūsų miestelyje.

 

Vilija Kaščionienė                             Baisogalos bendruomenės pirmininko pavaduotoja,

atsakinga už projekto įgyvendinimą

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>