Sudie,pradine, nuostabi

2017-06-03

Taip su 4-ąja klase atsisveikino Baisogalos mokyklos-darželio Pakiršinio skyriaus ketvirtokai. Į salę, kur buvo susirinkę svečiai, mokytoja D. Kaupienė ir mokinukai suėjo vilkėdami mantijomis ir kepurėmis. Šiam reginiui abejingų neliko. Ketvirtokų tėveliai, kartu su mokiniais paruošė  atsisveikinimo,  su pradine mokykla,  programą, kurioje liejosi eilės, skambėjo dainos, valso ritmu sukosi ketvirtokų ir tėvelių poros.

Pasveikinti ketvirtokų su gražia mokslo metų baigimo švente kaip visada atvyksta didelis būrys svečių ir draugų; Baisogalos gimnazijos direktorė R. Juškevičienė, Baisogalos seniūnas R. Kalvaitis,  Radviliškio r. etninės kultūros ir amatų centro direktorė E. Karaliūnaitė-Kablienė. Pakiršinio kaimo seniūnaitis E. Valba.

Mokyklos-darželio direktorė V. Poškienė įteikė ketvirtokams pradinio išsilavinimo pažymėjimus, palinkėjo sėkmės ir geros vasaros. Tuomet visi ketvirtokai su tėveliais išėjo į lauką, kur pratęsė gražią tradiciją – mokyklos-darželio rožyne jie pasodino ir savąją rožę.

 

Direktorės pavaduotoja ugdymui                         Gintarė Pužauskienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>