Baisogaliečiai pirmi konkurso „Sveikuolių sveikuoliai“ II etape.

2017-12-02

           

   Spalio 28 dieną Šiaulių lengvosios atletikos manieže vyko 1- 4 klasių mokinių, mokytojų bei sveikatos priežiūros specialistų konkurso „Sveikuolių sveikuoliai“ II zoninis etapas. Jame dalyvavo 1 – 4 klasių moksleivių komandos iš 14 Lietuvos savivaldybių. Šio konkurso tikslas – ugdyti vaikų ir mokinių gebėjimus saugoti ir stiprinti savo ir kitų sveikatą, skatinti vaikų, mokinių, mokytojų ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistų bendradarbiavimą, vertinti savo ir kitų galimą potencialą dirbant komandoje.

          Radviliškio rajoną šiame etape atstovavo Baisogalos mokykos-darželio sveikuolių komandą , kurią sudarė 4a kl. mokiniai, mokytoja metodininkė Daiva Volskytė ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistė specialistė Sigita Kazincienė. Komandoms reikėjo pademonstruoti ne tik savo žinias apie sveiką mitybą, gyvenimo būdą, žalingus įpročius, saugų elgesį, pirmos pagalbos žinias, bet ir sportinius sugebėjimus. Reikėjo įveikti teorinę, praktinę, kapitonų, judėjimo rungtį, taip pat daug reikšmės turėjo komandos prisistatymas. Varžytis teko ir mokyklos pedagogėms bei visuomenės sveikatos priežiūros specialistėms.

       Mūsų mokyklos komanda, puikiai pasirodžiusi įvairiose rungtyse, užėmė I-ąją vietą. Sveikiname nugalėtojus ir linkime sėkmės trečiajame, respublikiniame ,,Sveikuolių sveikuoliai“ etape, kuris vyks balandžio mėnesį Trakuose.

Baisogalos mokyklos-darželio informacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>