Šaškių varžybos

2014-04-02

Dvi paskutines kovo mėnesio savaites mokykloje vyko „protų kova“ – mokiniai varžėsi šaškių varžybose. Išsiaiškinę stipriausius savo klasėse, mokiniai sėdo prie šaškių lentų ir kovojo dėl geriausių mokyklos šaškininkų vardo. Patyrę ketvirtokai sulaukė rimto pasipriešinimo. Ir trečiokai, ir, net mažiausieji,  antrokai nenorėjo lengvai pasiduoti. Kova buvo tikrai rimta, bet patirtis nugalėjo ir visas prizines vietas laimėjo ketvirtokai:  I vietos laimėtojai-  Ignė Glebauskaitė ir Faustas Tvarijonavičius, II vietos – Ugnė Tamulionytė ir Nedas Goerkis, III vietos – Greta Gaučaitė ir Ernestas  Griciūnas.

Ignė, Ugnė, Faustas ir Nedas – geriausi mūsų mokyklos šaškininkai –  kovo 31 d. dalyvavo rajoninėse šaškių varžybose. Iš penkių varžybose dalyvavusių komandų mūsų sportininkai užėmė III vietą ir tik vienu tašku atsiliko nuo nugalėtojų. Sveikiname komandos žaidėjus ir dėkojame už garbingą kovą.

Mokytoja Daiva Volskytė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>