Vėl rugsėjis…

2018-09-05

Šiemet Baisogalos mokyklo-darželio  bendruomenė vaiskų ir šiltą rugsėjo 3-čios rytą pasitiko savo mokykloje 25-ąjį rugsėjį. Mokiniai, priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, mokytojai ir tėveliai nekantriai laukė nuskambant pirmojo šių mokslo metų mokyklinio skambučio, vėl kviečiančio mokinius ir mokytojus į klases.

                      Malonius ir šiltus sveikinimo žodžius mokiniams ir jų tėveliams dovanojo mokyklos-darželio direktorė Vita Fessler, Lietuvos Respublikos Seimo narys Aurimas Gaidžiūnas, kuris padovanojo mokyklai knygų, Radviliškio savivaldybės atstovas Gintautas Vyčas, padovanodamas mokyklai simbolinį Lietuvos šimtmečio varpą, savivaldybės tarybos narys Rimantas Vaičiurgis,  seniūno pavaduotoja Aldona Vaičiurgienė ir Baisogalos bažnyčios klebonas kun. Arūnas Urbelis. Visiems linkėta sėkmės, energijos ir kantrybės, pirmokams – nepatirtų įspūdžių, tėveliams – džiugesio ir pasididžiavimo savo vaikais, mokytojams profesinės išminties, mokinių ir tėvų pagarbos, abiturientams – sėkmingo mokslo metų užbaigimo.  

Šiais mokslo metais į mūsų mokyklos mokinių gretas įsiliejo 20 pirmokų, kuriuos atlydėjo Baisogalos gimnazijos abiturientai, o  pirmaklasius pažinimo, mokslo ir žinių keliu ves patyrusi pradinių klasių mokytoja metodininkė Daiva Volskytė. Visi pirmokėliai buvo apdovanoti Šeimos labdaros ir paramos fondo dovanėlėmis. O vėliau į dangų paleido abiturientų dovanotus svajonių balionius. Į dangų pakilo ir kitų klasių balionai.

                      Pakiliai nusiteikusių mokinių, tėvelių bei mokytojų veiduose švietė šypsenos. Šventėje netrūko linkėjimų,  pirmokų posmų, puikios nuotaikos, kurią padėjo sukurti personažas RAGANA. Kiekvienas apgalvojome savo norus ir siekius, sudėliojome žingsnelius ir, kunigo žodžiais tariant, pradėjome kelionę. Tegul ji būna sėkminga. Lai rugsėjo varpelis pažadina mumyse atradimo, pažinimo ir tobulėjimo džiaugsmą!                 

 

Baisogalos mokyklos-darželio informacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>