,,Sveikiausias mokytojas 2018“

2018-10-27

 

Mokyklos – darželio bendruomenė aktyviai įsijungė į  konkursą, kurį organizavo Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biuras, ,,Sveikiausias mokytojas 2018“. Įstaigos bendruomenės narių balsavimu sveikiausia mokytoja išrinkta pradinių klasių mokytoja metodininkė Daiva Volskytė. Mokytoja su mokiniais ne kartą dalyvavo respublikiniame mokinių, mokytojų ir sveikatos priežiūros specialistų konkurse ,,Sveikuolių sveikuoliai“ (I-IV klasių grupėje). 2018m. D.Volskytė su mokinių komanda nugalėjusi rajono, apskrities komandas varžėsi ,, Sveikuolių sveikuoliai“ finaliniame etape , vykusiame Trakuose.

                      Mokytoja nuolat integruoja sveikatos, sveikos gyvensenos ugdymo temas organizuodama klasių, mokyklos projektus. Ji yra respublikinių pradinių klasių mokinių pažintinių-praktinių konferencijų ,,Sveikatos akademija“ organizatorė. Konferencijos organizuojamos kas antri metai Baisogalos mokykloje-darželyje. Mokytojos Daivos mokiniai ruošia pranešimus rajono ir respublikinėms konferencijoms.

                      Mokytoja treniruoja mokyklos sportininkų komandą, kuri yra 2018m. tapo absoliuti Lietuvos mokyklų žaidynių Kvadrato ir estafečių ,,drąsūs, stiprūs, vikrūs“ čempionė.

                      D.Volskytė savo energija ir entuziazmu, asmeniniu pavyzdiu užkrečia ne tik mokinius, bet ir kitus kolektyvo narius, dalyvaudama sveikatingumą bei fizinį aktyvumą skatinančiuose renginiuose. Šiuo metu ji yra aktyvi projekto ,,Sveikos gyvensenos skatinimas Radviliškio rajone“ dalyvė.

                      D.Volskytė yra aktyvi, pozityvi ir energinga pedagogė, siekianti puoselėti sveiko gyvenimo būdo propagavimą savo asmeninėje bei darbinėje veikloje, verta sveikiausio mokytojo vardo.

 

Baisogalos mokyklos-darželio informacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>