Motinos diena

2014-05-09

Laukiant gražiausios pavasario šventės – Motinos dienos , neatsitiktinai balandžio 28 – gegužės 2d.d.  mokykloje-darželyje vyko atvirų durų savaitė. Auklėtinių tėvai turėjo galimybę grupėse ir klasėse stebėti ugdomąją veiką. Įstaigos fojė buvo eksponuota darželinukų ir jų šeimos narių knygelių paroda ,,Knygelių šalyje“. Vaikai  kartu su tėveliais, vyresniais broliais ir sesėmis sukūrė originalių, įdomių knygelių.

Mokyklos-darželio ugdytiniai stropiai  ruošėsi Motinos dienos renginiams. Kantriai laukė dienos , kada galės pasveikinti savo mylimas mamas dainele, šokiu, eilėraščiu ir savo rankomis ruoštomis dovanėlėmis.

Gegužės 2d. į mokyklą-darželį gausiai  rinkosi  mamos, močiutės, jos  dalyvavo  savo  mažylių meninėse programose. Pradinukai savo mamų, močiučių laukė  pavasariškai išpuoštose klasėse. Čia skambėjo dainos, eilėraščiai, pajuokavimai.  Ketvirtokai mamytes pavaišino savo pačių rankomis pagamintu ,,Tinginiu“. Mamos džiaugėsi savo vaikais ir jų dovanėlėmis.

Dar kartą mamytės turėjo galimybę pasidžiaugti savo vaikais  Baisogalos kultūros namuose vykusiame koncerte, skirtame Motinos dienai.

Sekmadienį mūsų mažieji dainorėliai giedojo  Baisogalos bažnyčioje Šv.mišiose, skirtose Motinos dienai.

Daug  sveikinimų nuvilnijo gegužės pirmąją savaitę, bet mamytėms jų niekada nebus per daug.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>