Konkursų nugalėtojos

2019-10-17

  

Baisogalos mokykla-darželis- sportiškiausia ugdymo įstaiga Lietuvoje. Jau aštuntus metus iš eilės yra šio konkurso prizininkė ar nugalėtoja. Džiugu, kad mūsų mokiniai auga sveikesni ir stipresni, kad jų akyse dega noras sportuoti, aktyviai ir sveikai leisti laisvalaikį.

Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biurui paskelbus ,,Sveikiausio mokytojo 2019“ ir ,,Sveikiausio vadovo 2019“ konkursus, Baisogalos mokyklos-darželio bendruomenė numatė dvi kandidates. Įvardijus jų indėlį į sveiko gyvenimo būdo propagavimą savo asmeninėje bei darbinėje aplinkoje, rodant pavyzdį kitiems ,,Sveikiausio mokytojo 2019“ apdovanojimas atiteko mokytojai metodininkei Editą Mickuvienei, o ,,Sveikiausias vadovas 2019“ tapo laikinai einanti direktorės pareigas Pavaduotoja ugdymui Gražina Areliūnienė.

Nuoširdžiausi sveikinimai nugalėtojoms! Linkime joms stiprios sveikatos ir tikimės, kad jos nepaliaus tikėti pasirinktu sveiko gyvenimo kelio prasmingumu ir rodys pavyzdį aplinkiniams.

 

Baisogalos mokyklos-darželio informacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>