Projektas „Sveikata iš avilio“

2019-11-11

 

 Visi mokyklos – darželio mokiniai dar rugsėjo 30 d. dalyvavo edukacinėje programoje „Apie medų ir bites“. Buvo įdomu „susipažinti“ su bitėmis,  apžiūrėti jų produktus.

Antrokai nusprendė įtvirtinti žinias ir visą spalio mėnesį vykdė projektą „Sveikata iš avilio“. Mokiniai ne tik pasikartojo žinias apie bites, jų produktus, bet ir ieškojo informacijos, apklausė tėvelius, kuo bičių produktai naudingi sveikatai. Remiantis visa surinkta informacija, antrokai parengė ir inscenizuotą pristatymą respublikinei konferencijai „Sveikatos akademija“, ir informacinį stendą, kurį pagyvino I klasės mokinių (mokytoja E. Mickuvienė) piešiniai. Taip pat surengė ir bičių produktų parodą. Už pagalbą rengiant parodą dėkojame II klasės mokinių tėvams ir rajono bitininkams  G. Žaliauskui ir A. Šimanauskui. Bičių produktus mokiniai ne tik apžiūrėjo, bet ir ragavo – skanu ir sveika.

Mokytoja D. Volskytė

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>