Olimpiečių stovykla

2014-06-21

Birželio mėnesio  2-13 dienomis mokykloje-darželyje veikė vaikų vasaros poilsio stovykla ,,Mes olimpiečiai“. Stovyklą lakyti panoro 41 mokinys.

Stovyklautojų  laukė įvairiapusė veikla: stalo žaidimai, estafetės, judrieji žaidimai mokyklos sporto aikštyne,  Baisogalos parke, kvadrato varžybos, futbolo varžybos su sporto treneriu E. Mončiausku, rytų kovos menų treniruotės su R.Mačiunsku. Mokiniams labai patiko susitikimas su Baisogalos sporto metodininku S. Danieliumi, kuris supažindino su lauko tenisu, jo žaidimo elementais. Mažieji olimpiečiai  su didžiuliu entuziazmu mušinėjo kamuoliukus teniso kortuose, žaidė krepšinį naujame Baisogalos sporto aikštyne. Stovyklautojai ne tik sportavo, bet ir  susipažino su olimpinio judėjimo istorija, išklausė sveikatos priežiūros specialistės  patarimų savisaugos klausimais.

Stovyklos uždarymo dieną buvo aptarta stovyklos veikla, kuriami šokiai, sporto šakų teatralizuotas inscenizavimas, piešinių konkursas. Visi buvo apdovanoti stovyklos  medaliais, kuriuos sukūrė ketvirtokė Viktorija.

Stovyklą organizavusių pedagogių L.Krūgelienės ir D.Žaromskienės nuomone, vaikų vasaros poilsis labai naudingas ir reikalingas.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>