100 dienų mokyklos takučiu

2020-02-12

 

                      Vasario 7 dieną Baisogalos mokyklos –darželio pirmokai dalyvavo rajono pirmokų proto mūšio   ,, 100 dienų mokyklos takučiu“ konkurse. Jis vyko Gražinos pagrindinėje mokykloje Radviliškyje.

                      Baisogalos  mokyklos – darželio komanda pasivadino,, Boružiukais“. Ją sudarė 6 pirmokai: Lukas Dinapas, Augustė Januševičiūtė, Dominykas Petrevičius, Kornelija Batvenkovaitė, Mykolas Valaika ir Greta Žaliauskaitė.

                      Gražinos pagrindinės mokyklos salėje susirinko 6 pirmokų komandos iš įvairių mokyklų. Visi buvo nusiteikę pasitikrinti  įgytas žinias per 100 dienų praleistų mokyklos suole.

                      Daugelis komandų originaliai prisistatė ir visoms komandoms komisija skyrė maksimalų taškų skaičių. Pradžia gera…  Dalyviai jautėsi padrąsinti ir laimingi, bet netrukus užvirė tikra kova. Buvo 5 turai. Užduotys įvairios, įdomios ir nelengvos- reikalaujančios susikaupimo, suderinto komandinio darbo, išradingumo ir žinių. Kai kuriuose turuose reikėjo atsakyti net į 10 klausimų. Boružiukai išsiskyrė puošnumu, bet norėjosi būti ne tik gražiems, bet ir gudriems. Pasistengti reikėjo. Boružiukų  komanda visų dalyvių pastangų dėka laimėjo II vietą.

                       Visiems patiko dalyvauti konkurse. Jie džiaugėsi pasiektu rezultatu, bet nutarė, kad dar visiems yra kur pasitempti.

 

Mokytoja Edita  Mickuvienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>